Valašské dobroty z kvalitních surovin

restaurace Frenštát

Lidé stále rádi cestují, v dnešní době vyhrává poznávání celé naší republiky. Pokud vás toulky zavedou do okolí Frenštátu pod Radhoštěm, nevynechte posezení s dobrým jídlem v malebném prostředí. 

Žádná mlsná pusa neodolá chutnému pokušení

Restaurace Frenštát pod Radhoštěm ráda přivítá každého kolemjdoucího i místního občana. Valašská hospoda U Janíka stojí v okouzlujícím prostředí Horeček. Byla založena již hodně dávno, konkrétně v roce 1873. Restaurace Trojanovice si svou oblibu zachovala až do dnešních dnů, kdy sem hosté jezdí hlavně za pestrým menu, které se převážně připravuje z kvalitních surovin od menších lokálních dodavatelů. Během nouzového stavu je otevřeno výdejní okénko, abyste si mohli speciality odnést domů. V chladnějším období vás potěší posezení v interiéru s ohněm v kamnech a rozhodně vás zahřeje teplá medovina. V létě nechybí možnost posezení venku, přičemž děti mohou dovádět na přilehlém přírodním hřišti. 

Slavnosti na vaše přání

K životu patří nejrůznější druhy oslav. Restaurace Frenštát nabízí prostory nejen k firemním akcím, ale také pro rodinné oslavy, svatby a další společenské události. Lze učinit i rezervaci pomocí online formuláře. Neustále je připraveno denní menu Frenštát, kde si pochutnáte například na valašské kyselici, domácí kachní paštice, na šiškách s mákem přelitých přepuštěným máslem, na uzeném kolenu pečeném na černém pivu se švestkovou omáčkou a domácím bramborovým knedlíkem. 

Menu Frenštát nezapomíná ani na oblíbené domácí kynuté knedlíky s borůvkami, farmářským tvarohem a přepuštěným máslem, ani na klasické halušky s brynzou nebo se zelím. Ze specialit lze objednávat pohanku smíchanou se šťouchanými brambory, restovanou cibulkou se špekem a s kyselým zelím. K pivu si dopřejte loštické tvarůžky smažené v bramborákovém těstě. V jídelníčku a nápojovém lístku si každý najde něco dobrého.

Sdílet článek

Autor příspěvku: spravce